Luft-vand varmepumpe Nordjylland

Der findes efterhånden en del muligheder på varmepumpemarkedet, og en af disse er luft-vand varmepumper.

Du kan spare store penge på varmeregningen, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en god luft-vand varmepumpe, og PL Teknik kan sørge for korrekt installation, uanset hvor i Nordjylland du bor.

Derfor er en luft-vand varmepumpe god

En luft-vand varmepumpe er et glimrende alternativ til et jordvarmeanlæg, som ikke er muligt for alle boligejere at få. Jordvarme kræver en del areal på grunden, og har du ikke det, så er en luft-vand varmepumpe en fuldgod erstatning.

Den egner sig særligt godt til mindre grunde, fordi den ikke kræver ret meget plads, og en luft-vand varmepumpe kan bruges til opvarmning af såvel bolig som brugsvand.

En god investering

Med en god luft-vand varmepumpe vil en almindelig boligejer kunne spare op imod halvdelen af varmeregningen hvert år sammenlignet med et nyt oliefyr. Varmepumpen koster ganske vist mere i indkøb og installation end oliefyret, men med den store årlige besparelse vil udgiften hurtigt være tjent hjem. Herefter er det ren besparelse hvert eneste år.

Du er velkommen til at kontakte PL Teknik på tlf. 20 70 17 84, hvis du vil høre mere om fordelene ved en luft-vand varmepumpe eller ønsker et uforpligtende tilbud på en løsning.

Kontakt os

Pl-Teknik

Dronninggårds Alle 2

9330 Dronninglund

Tlf. 20 70 17 84

kontakt@pl-teknik.com