Varmepumpemontage Nordjylland

Hos PL Teknik er vi autoriseret varmepumpemontør, og vi tilbyder varmepumpemontage i hele Nordjylland i både sommerhuse og helårshuse samt for erhverv og det offentlige.

Grundet vores store erfaring inden for varmepumpemontage ved vi præcis, hvad der er vigtigt for at sikre dig en installation, som holder, og vi rådgiver selvfølgelig også omkring optimal placering i henhold til støjgener m.v.

Komplet varmepumpemontage

Der er flere ting, som skal være på plads i forbindelse med varmepumpemontage. Først og fremmest skal selve monteringen og installationen udføres efter alle regler, hvilket vi naturligvis klarer. Herunder tester vi naturligvis også varmepumpen efter opsætningen for at sikre den optimale funktionalitet og ydeevne.

Efter endt montage af varmepumpen og test er det vigtigt, at du bliver sat ind i, hvordan du får mest ud af løsningen. Derfor sørger vi for grundig instruktion i brugen af anlægget.

Ring for at høre mere

Vil du høre mere om, hvorfor du bør overveje en varmepumpe, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på varmepumpemontage, kan vi kontaktes på 20 70 17 84

Vi kører i hele Nordjylland, hvor vi allerede har udført varmepumpemontage for en lang række kunder.

Kontakt os

Pl-Teknik

Dronninggårds Alle 2

9330 Dronninglund

Tlf. 20 70 17 84

kontakt@pl-teknik.com